Tom Smit

 

   

Tom Smit

Tom kwam al heel vroeg met de fotografie in aanraking. Zijn moeder had regelmatig de camera in handen. Zeker in de eerste jaren van zijn leven. Later is Tom zelf met de camera aan de slag gegaan en heeft hij zich ook bekwaamd in het ontwikkelen en afdrukken van analoge beelden. In eerste instantie was het de natuur die de aandacht van Tom trok en dan het liefst de kleine beestjes in het gras en sloot. In 2000 is Tom overgestapt op digitaal en is sindsdien druk bezig met alles wat er zich op dat gebied speelt. Ook zijn er andere vormen van fotografie bijgekomen, zoals bruidsreportages maar ook sport-, evenement- en product- en foodfotografie. Met name het technische stuk in de fotografie spreek Tom aan. 
Sinds 2007 ontwikkelt Tom ook workshops voor verschillende takken van de fotografie en geeft deze met enige regelmaat, alleen of samen, op de eigen locaties of op locatie in het land. Af en toe verzorgt Tom ook lezingen over de fotografie voor verschillend publiek. 

In 2016 is Tom begonnen met de Fotovakschool welke hij in 2018 succesvol heeft afgerond. Tijdens de studie aan de Fotovakschool ontstond ook de samenwerking "IMMIX Photography" voor bedrijfsfotografie samen met twee klasgenoten.
Naast de bedrijfsfotografie doet Tom ook veel op de particuliere markt en nog steeds in de natuurfotografie.  

On the sites mentioned below you can find a lot of Toms pictures. 

Tom Smit Photography en Tom Smit Nature and Landscape Photography website.

     
    Better communication with professional photography