Herken je dat?  Wat we mooi vinden aan onszelf en wat we eigenlijk in onszelf afkeuren. Daar zit echte, onvoorwaardelijke liefde in de weg. Want: beide zijn één. Je bestaat niet uit twee delen die elkaar kunnen liefhebben, maar je bent een eenheid. Je kunt niet het object zijn van je eigen liefde. Wel kun je liefde zijn.

Hoe vaak hoor je niet ‘ Ik sta nooit mooi op de foto’. Daar gaan we verandering in brengen.

Met dat idee start  ‘Houd van jezelf’-shoot en HAVE FUN!!!:

Deze shoot kan groepsgewijs worden gegeven waarin de volgende onderdelen aan de orde komen: 

 

Wanneer je een persoonlijke -shoot gaat doen gaan we wat meer in op wie je bent , je uitstraling en jouw kenmerken die jou uniek maken en speciaal.

Een ‘Houd van jezelf’-shoot is plezierig en luchtig. Maar je gaat ook met kennis naar huis over het maken van een goede foto. Hierdoor worden mooie foto’s vanzelfsprekend en geen doel op zich.


Wil je meer weten over deze shoot stuur ons een mail en wij geven je de info over de prijs, duur en inhoud aan je door.

We zien je graag bij de volgende shoot!

 

 

Wat bieden we nog meer:

Elke foto-shoot kan gecombineerd worden met een lunch of een high tea. Deze wordt geheel zelf gemaakt en voorbereid door Anja Borggreve van Cre-An Catering.

De lunch en high Tea worden in verschillende thema’s gegeven. Dit zie je terug in de decoratie van de setting aan tafel.

Foto-shoot kan in de studio maar kan ook op locatie. Dit moet vooraf aangegeven worden.

Er is van te voren altijd een persoonlijk gesprek om alle wensen duidelijk inzichtelijk te krijgen.

Wil je meer weten over de arrangementen inclusief eten, laat het ons dan weten. We vertellen je graag meer over de inhoud, en prijs.